Celal Şükrü Sayınsoy Anaokulu
SAKARYA MAH. ZİYA GÖKALP CAD. ANA OKULU BLOK NO 68A ALAŞEHİR / MANİSA

VİZYON

Celal Şükrü Sayınsoy Anaokulu olarak vizyonumuz;okulöncesi eğitimin kazanım ve göstergeleri doğrultusunda,okulöncesi çocuklarının gelişim düzeyleri,öğrenme hızları,ilgi alanları,ihtiyaçları dikkate alınarak; yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen,çevreye duyarlı,araştıran,özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir

MİSYON

Celal Şükrü Sayınsoy Anaokulu olarak misyonumuz;Türkiye Cumhuriyeti Devleti Milli Eğitim Bakanlığının, Okulöncesi Eğitim programında belirlemiş olduğu ,okulöncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların;beden,zihin,ve duygu gelişimini sağlamak,Türkçe´yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak,onları ilkokula hazırlamak,bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek,sevgi,saygı,sorumluluk,hoşgörü,yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak,kendini tanıyan,sorunlara çok yönlü bakabilen,araştırarak,sorgulayarak,üreterek,yaparak-yaşayarak öğrenen,milli ve manevi değerlere sahip çocuklar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Anaokulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Anaokulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Sabahçı sınıflarımızın ders saatleri 08:00-13:00 Öğlenci sınıflarımızın ders saatleri 13:00-18:00´dir.

Anaokulumuzda ısınma kalorifer ile sağlanmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Anaokulumuz Alaşehir ilçe merkezinde yer almaktadır. Manisa İline ise 110 km uzaklıktadır.